Наші кандидати. Голова ОСББ, учасник бойових дій, фахівець державного управління Роман Кондрат (Roman Kondrat)

«Офіційно заявляю: я спільно з командою – політичної партії «Сила людей» буду брати участь у місцевих виборах, які відбудуться вже 25 жовтня.Разом з командою ми знаємо, що робити далі, у нас є стратегія розвитку нашого рідного міста. Мета – гідно представляти, захищати та відстоювати інтереси жителів нашого міста, сприяти прийняттю на сесіях рішень на користь тернополян. Я йду у міську раду, щоб наше місто не втратило шанс розвитку, на яке заслуговує.Досягнути цілей і реалізувати задумане я зможу лише з Вашою допомогою, підтримкою та довірою. Незабаром буде презентована виборча програма нашої команди. У ній ви побачите прості, зрозумілі і водночас амбітні цілі.

Звертаюсь до Вас, прихильники партії «Сила Людей» та особистих симпатиків: КОЖЕН З НАС МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗРОБИТИ СВІЙ ВКЛАД У ЯКІСНУ ПОЛІТИКУ.ДОЛУЧАЙТЕСЬ, ПІДТРИМУЙТЕ, ДОПОМАГАЙТЕ!Хто би що не вважав, але переможна виборча кампанія потребує немалих ресурсів. Ми залучаємо немалі власні кошти. Тож буду вдячний якщо ви підтримаєте мою та командну діяльність чи порадою, чи фінансово, чи в інший зручний вам спосіб!!!

Допомогти мені особисто, як кандидату можете зробивши перерахунок на картку: Приватбанк – 5168 7427 2956 1104 Допомогти команді в цілому ви можете перерахувавши кошти за реквізитами:Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей»Код ЄДРПОУ: 40053063.р/р: UA923387830000026005055131982 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу ОБОВ’ЯЗКОВО вказуйте: «Благодійний внесок».