Наші кандидати. Підприємець у сфері спорту і здоров’я, громадська діячка Світлана Шуляр

«Мною прийнято рішення балотуватися у депутати Тернопільської міської ради разом з моєю справжньою та сильною командою «Сила Людей»! Мета – гідно представляти, захищати та відстоювати інтереси жителів нашого міста, сприяти прийняттю на сесіях рішень на користь тернополян і на задоволення їх потреб. Я йду у міську раду, щоб наше місто не втратило шанс розвитку, на яке заслуговує. Досягнути цілей і реалізувати задумане я зможу лише з Вашою допомогою, підтримкою та довірою.Незабаром буде презентована виборча програма нашої команди. У ній ви побачите прості, зрозумілі і водночас амбітні цілі.

Мої особисті завдання:- покращувати умови життя тернополян;- стимулювати розвиток малого та середнього бізнесу;- підтримувати та розвивати сучасну інфраструктуру міста, якісну медицину й освіту.Дуже хочу, щоб тернополяни були освічені, здорові та жили й працювали в комфорті.

Я не «професійний політик», якого не знайдеш після виборів. Для Вас я завжди залишусь відкритою, такою ж, як є зараз. Адже я живу і заробляю на життя поміж вас.

Звертаюсь до Вас, прихильники партії «Сила Людей» та особистих симпатиків: КОЖЕН З НАС МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗРОБИТИ СВІЙ ВКЛАД У ЯКІСНУ ПОЛІТИКУ. ДОЛУЧАЙТЕСЬ, ПІДТРИМУЙТЕ, ДОПОМАГАЙТЕ! Хто би що не вважав, але переможна виборча кампанія потребує немалих ресурсів. Ми залучаємо немалі власні кошти. Але і Ваша допомога не завадить.

Допомогти мені особисто, як кандидату можете зробивши перерахунок на картку: Приватбанк – 5168742225052921 Допомогти команді вцілому ви можете перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей»Код ЄДРПОУ: 40053063.р/р: UA923387830000026005055131982в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок» та свої дані (це вимога НАЗК).»