Неповага до депутата – це передусім неповага до тернополян, які його підтримали

Сьогодні, 18 листопада, відбулося перше засідання сесії Тернопільської міської ради. Вкотре дякуємо тернополянам, які підтримали команду «Сили Людей» на виборах.

Завдяки вам у міськраді є реальна та об’єктива опозиція, яка готова відстоювати правильні рішення та протистояти порушенням закону, дерибану землі та майна, “схемам” тощо.

На жаль, міський голова Тернополя Сергій Надал не готовий до конструктивної опозиції. Це він продемонстрував сьогодні публічно через ігнорування норм статуту, обмежуючи права депутатів.

Детально про це тут: http://sl.te.ua/?p=1678

Наші чіткі зауваження, ґрунтовані на нормах законодавства, не отримували відповідного законного реагування. Натомість на дотичних до міського голови медіа-ресурсах почали з’являтися фейкові новини з наміром дискредитувати депутатів від «Сили Людей».

Проте виборець «Сили Людей» – це розумний, грамотний та аналізуючий громадянин, який, віримо, не вестиметься на маніпуляції, фейки, «чорнуху», яка, на жаль, продовжує литися на нашу команду й після виборів.

Ми плануємо працювати в Тернопільській міськраді, опираючись на фаховість, закон та моральні цінності, а не зводити особисті рахунки та керуватися амбіціями. Тернопільська міська рада – це орган місцевого самоврядування.

Себто – громади Тернополя, а не одного жителя села Байківці!