Наша партійка однією із перших записалась в Територіальну оборону

Наша партійка Таня Яворська однією із перших записалась в Територіальну оборону. Публікуємо її блог-допис про переживання, обов’язки та віру. Пишаємось!

«Звикаю…. Тіло вже практично не болить, зникає втомленість. Стає звичним шикування в будь-якій годині ночі. Після спання на дошці ніякі плечі не болять, таке враження, що я все життя на ній спала. А ноги, так вони мене можуть тримати 20 годин поспіль. Вже не змерзаю. Забула що таке головний біль. Ніколи не думала, що можу бути настільки фізично витривалою. Тіло звикає».

«Абсолютно зникла потреба заглядати в календар, перестала орієнтуватись яке число, який день, та навіть місяць. В цьому зникла потреба. Вчора почула, як якийсь хлопець сказав, що вже весна і чомусь на душі стало тепліше. Вже весна.«З душею важче(. Страшно брати слухавку коли дзвонять діти, налаштовую себе, щоб не ревіти, стараюсь себе тримати. Важко, глибокий вдих потім видих, швиденько набираю, пару слів і все, обманюю що погано чути, кидаю слухавку і плачу. Але я тренуюсь… і до цього звикну, з часом…»

«Але, ніколи в житті не пробачу! Щоб ти горів в пеклі кля@тий покидьок і вся шв@ль яка лізе на наші кордони! Пуйло, тебе не бояться ні Сини, ні Доньки України! Ти неодмінно відповіси за все!Все буде Україна??Слава ЗСУ!??Слава Україні!??Героям Слава!??