Наші кандидати. Голова Тернопільської обласної «Просвіти» Святослав Абрам’юк

«Ну ви знаєте! Я буду балотуватися у депутати Тернопільської міської ради разом з командою політичної партії «Сила Людей»! Чому? Та тому що я хочу, я мрію і ще, я працюю для того щоб Тернопіль був більш комфортним і більш розвиненим містом. Більше 12 років я займаюсь активно громадською діяльністю в нашому місті. «Школа писанкарства», «Вертеп на схід», «Єднаймо Україну разом!», «Створення молодіжного центру», «Банк молодіжних ініціатив» та ще багато проектів мені із друзями вдалось реалізувати. А ще більше, на жаль, не вдалося. У Тернополі дуже склано реалізувати проекти, якщо ти «не з тієї партії», «не з тими дружиш», «не тоді прийшов до начальника», «не те написав», і ще багато і багато причин.

Я йду із “Силою Людей” на місцеві вибори, бо саме так я отримую вагомий важіль для того, щоб моя (наша) діяльність ставала ще більш ефективною, а Тернопіль перетворився на місто, яке ми хочемо для своїх дітей. Сьогодні я шукаю способи (інструменти), які допоможуть мені донести свою (та партійну) позицію, плани і програму до виборців. Планую робити це ефективно та якісно. Багато чого планую робити самостійно і близько 10 тис. грн. власних коштів планую витратити на виборчу кампанію.Додатково мені не завадить будь яка допомога, зокрема і фінансова.Тож буду вдячний якщо ви підтримаєте мою та командну діяльність чи порадою, чи фінансово, чи в інший зручний вам спосіб!!!

Допомогти мені особисто, як кандидату можете зробивши перерахунок на картку:Приватбанк – 4731 2191 0404 1516 Допомогти команді вцілому ви можете перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей»Код ЄДРПОУ: 40053063.р/р: UA923387830000026005055131982в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок».