Наші кандидати. Підприємець, волонтер Петро Гурняк (Petro Gurniak)

«Привіт друзі. Я, Гурняк Петро Степанович – тернополянин, волонтер і найважливіше я батько. Батько сина, який віддав своє життя за краще майбутнє, за вільну Україну. Я хочу продовжити справу сина, і кожного дня своїми справами покращувати наше з вами життя. Саме тому, я йду депутатом до міської ради від партії Сила Людей по виборчому округу, де я проживаю більше 30 років. Тут народились і зросли мої діти, ходили в садочок, в школу і я знаю проблеми і негаразди нашого мікрорайону.

Ми разом з вами можемо вирішити ці проблеми.Вже сьомий рік іде війна, гинуть кращі сини і дочки України, залишаються старі одинокі батьки, дружини, діти, які потребують уваги, допомоги, часто їх не помічають, забувають про них. Одним словом кажуть, що це не їхня війна. У нас Україна одна і ми повинні пам’ятати про Героїв, які віддали своє життя за Україну. І дбати щоб пам’ять про них була збережена. Я знаю про всі ці проблеми, як ніхто інший і хочу працювати над їх вирішенням.

Я не кажу ніяких передвиборчих обіцянок, бо думаю ми всі втомилися від брехні, а натомість як батько кажу Вам, що хочу кращого майбутнього для своїх дітей, внуків для України і робитиму все що в моїх силах, щоб кожен день ставав кращим.Я готовий брати на себе відповідальність, вирішувати ваші питання, покращувати добробут тернополян і дбати за краще життя.

Звертаюсь до Вас, прихильники партії «Сила Людей» та особистих симпатиків:КОЖЕН З НАС МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗРОБИТИ СВІЙ ВКЛАД У ЯКІСНУ ПОЛІТИКУ.ДОЛУЧАЙТЕСЬ, ПІДТРИМУЙТЕ, ДОПОМАГАЙТЕ!Хто би, що не вважав, але переможна виборча кампанія потребує немалих ресурсів.Ми залучаємо немалі власні кошти. Тож буду вдячний, якщо Ви підтримаєте мою та командну діяльність чи порадою, чи фінансово, чи в інший зручний Вам спосіб!!!

Допомогти мені особисто, як кандидату можете зробивши перерахунок на картку: Приватбанк – 5168757322669005Допомогти команді в цілому ви можете перерахувавши кошти за реквізитами:Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей»Код ЄДРПОУ: 40053063.р/р: UA923387830000026005055131982в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок».Разом ми сила. Слава Україні. Героям Слава!»