Знайомство з членами команди «Сила Людей Тернополя» – Володимир Французов

Знайомство з членами команди «Сила Людей Тернополя».

Володимир Французов – директор видавничо-поліграфічного центру «Економічна думка ТНЕУ», голова первинного осередку «Сили Людей».

З Володимиром ми спілкувалися в його рідному дворі на вул. М. Кривоноса. Тут він народився та виріс, а тепер гуляє з трирічним сином Сергійком. Каже, що кожного дня після роботи старається побути з ним на свіжому повітрі кілька годин.

«Після закінчення школи я навчався в Тернопільському національному економічному університеті за спеціальністю «Фінанси та кредит». Роботи після закінчення навчання у 90-х особливо не було. Тому встиг попрацювати і експедитором, і вантажником», – розповідає Володимир.

Згодом Володимиру запропонували посаду у видавництві.

«Пішов у видавництво спочатку на посаду інженера. Згодом вирішив додатково навчатися в Українській академії друкарства (м. Львів). Бо якщо починаю займатися якоюсь справою, то маю її зробити якнайкраще. Так я закінчив факультет післядипломної освіти і здобув спеціальність «Технолог-видавець».

Володимир Французов вже десять років як директор видавничо-поліграфічного центру «Економічна думка ТНЕУ» – структурного підрозділу при економічному університеті. До цього ще десять років працював у видавництві на рядових посадах, вивчав усі етапи виготовлення книжки. Без книжок не уявляє тепер свого життя.

«В «Силу Людей» мене запросив Ігор Турський. З ним ми навчалися в економічному університеті на одному потоці. Я наважився. І не шкодую. По-перше, відчуваю себе в команді значимим, мій голос чують. По-друге, більшість людей, які є в команді, відповідальні, вміють працювати і знають як вирішити практично усі проблеми. По-третє, у кожного з нас наступає етап в житті, коли хочеться залишити позитивний слід для суспільства, майбутнього покоління. В «Силі Людей» це можливо», – розповідає Володимир Французов.

Зараз Володимир – голова первинного осередку «Сили Людей». Активно бере участь в заходах партії, піднімає болючі проблеми свого мікрорайону. З останнього Володимир був автором петиції щодо відновлення занедбаного садочка на мікрорайоні «Дружба».

«Заступник міського голови відповів мені письмово, що на місці розвалин буде приватний дошкільний заклад, центр реабілітації. Поки що триває будова. Без будь-яких інформаційних плакатів. На жаль, думку людей в Тернополі ігнорує місцева влада. Адже нам вдалося зібрати необхідну кількість підписів за те, щоб садочок був комунальним. Тим паче, що це актуально, адже місць в садочках не вистачає, діти «тиснуться». Очевидно, це ще одна причина, чому я пішов в політику, бо хочу, щоб тернополян чули та дослухалися до їхніх потреб!»