Щиро дякуємо десятьом тисячам (!) підписникам сторінки!

Щиро дякуємо десятьом тисячам (!) підписникам сторінки!
Коли говориш про партію, часто звучить питання: “А хто там?”. У сенсі, хто там хедлайнер? А якщо бути вже зовсім скрупульозним – “Хто власник?”.


Так, більшість звикла, що партія обов’язково має мати власника. Олігарха. І чомусь в очах більшості це – НОРМАЛЬНО.

Ті олігархи, що безкарно вбивають, крадуть, дерибанять, дурять… Але – попри це – самі ж громадяни своїми голосами на кожних виборах віддають державне кермо в їхні руки!


І ніхто не бачить причинно-наслідкових зв’язків? Чи вдають, що їх нема?

Так, ми можемо тішити свою совість байками, що є олігархи-благородні патріоти. Що олігархи крадуть на користь України і Тернополя, що життя таке, і по-іншому бути не може.
Може!


Так, це важко. Так, це довго, дуже довго. Але по-іншому – МОЖЛИВО!
Коли партію утримує не олігарх, а партійці своїми членськими внесками. Коли партія – це справді об’єднання довкола ідеї, світогляду, програми, а не зграя ласих до зарплати від олігарха. Коли члени партії – самодостатні підприємці, лікарі, менеджери, педагоги, а не підставки під прапори на проплачених мітингах.


Часто можна почути: “Та ви самі не ідеальні”. Ну звісно, що не ідеальні! Ідеальними ніколи не були та й не будемо, напевне. Але це зовсім не означає, що потрібно “забити” і плисти за течією. Стараємось змінювати не лише політику, як основний інструмент, але й самих себе. Працюємо над собою постійно: дискутуємо, вчимось, шукаємо, розвиваємось.


Словом, хочете змін – приєднуйтесь і включайтесь в роботу.
Буде важко. Обіцяю.
Олег Різник, голова Сила Людей Тернополя