V-й обласний турнір з футзалу серед команд учасників бойових дій

15 лютого в місті Чортків відбувся V-й обласний турнір з футзалу серед команд учасників бойових дій, присвячений загиблим воїнам АТО.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь 12 команд.
Перед початком заходу присутні вшанували пам’ять Героя України Сергія Кульчицького.

Одним з головних ідейних натхненників та організаторів змагань – ветеран війни та член команди Сила Людей Тернополя – Роман Кондрат (Roman Kondrat).

«Перше місце здобула команда «Тернопіль АТО», друге – команда Чортківського району, третіми стали Чернихівська ОТГ. Та для хлопців основне не кубки та медалі, а можливість п’ятий рік поспіль спільно зібратись, щоб згадати усіх Героїв, які загинули, поспілкуватись між собою, підтримати один одного. Ми всі одна велика сім’я. Дякую вам, хлопці!


Також хочу подякувати від нас усім організаторам змагань: Обласному управлінню з питань фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, Асоціації Футболу Тернопільщини, представнику міністерства ветеранів Миколі Казюку (Mykola Kazjuk), керівникам районів та підприємцям, які забезпечили участь команд у турнірі і, звичайно, нашому побратиму міському голові м.Чортків Шматьку Володимиру (Volodymyr Shmatko) за теплу зустріч та гостину»,- каже Роман Кондрат.