Знайомство з членами команди «Сила Людей Тернополя»: Василь Бойко

В 2015 Василь Бойко був добровільно мобілізований в ЗСУ та неодноразово виконував бойові завдання в зоні АТО

«В 2016 році на війні я познайомився з Андрій Столяров. Після «Айдару» він прийшов до нас у 44-ту бригаду. Я був командиром взводу, а Андрій – моїм підлеглим. Ми дуже здружилися. Після служби ми не перестали товаришувати. Так якось під час розмови Андрій розповів, що вступив в партію Сила Людей. Оскільки я йому довіряв та довіряю досі, вирішив теж спробувати свої сили в політиці. Крім того я вивчив статут, познайомився з іншими партійцями. Мені цінності та люди в команді дуже імпонують. Ось так вже два роки як я член партії «Сила Людей». Знаю, що в будь-який час мені допоможуть, підтримають. Надійні люди – це дуже важливо. Саме такі і є в «Силі Людей».

До слова, Василь з дружиною виховують двох синів. Молодший син закінчує навчання у школі, а старший – військовий, офіцер нацгвардії, учасник АТО. Власне, він і спонукав Василя піти на війну, адже на той час вже воював на Сході.

Василь Бойко за освітою юрист. Певний час працював слідчим у поліції. Згодом отримав свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю. Разом з товаришами відкрив свою адвокатську фірму і зараз надає юридичні послуги людям.