Звіт кандидата на посаду голови Микулинецької ОТГ від партії «Сила Людей» Сергія Матлаги за 5 років роботи депутатом Микулинецької селищної ради

«Я, Сергій Матлага, депутат Микулинецької селищної ради, звітую перед жителями громади про те, що в період із жовтня 2015р. по жовтень 2020р. я відвідав 93% пленарних засідань ради, а також взяв участь у 93% засіданнях профільної комісії.

Під час виконання своїх депутатських повноважень був автором та співавтором у написанні різних проектів рішень, а також у вирішенні багатьох питань був організатором або допомагав.

1. Був у числі тих депутатів, хто голосував за створення Микулинецької громади.

2. Розробив зміни до регламенту «Про відеозапис пленарних засідань ради і виконкому» та оприлюдненню їх на сайті громади.

3. Подарував громаді відеокамеру, на яку проводився запис засідань ради та виконкому до 2019 року.

4. Відстоював інтереси жителів громади щодо недопущення будівництва гідроелектростанції на річці Серет.

5. Сприяв організації взяття на баланс Микулинецької залишків гідротехнічних споруд (гребля) на річці Серет.

6. Ініціював внесення змін до положення «Про преміювання працівників Микулинецької селищної ради», з метою більшого контролю цього процесу депутатами.

7. Ініціював питання щодо ведення журналу про хід виконання рішень у Микулинецькій СР.

8. Брав участь, як представник Микулинецької ОТГ, у навчаннях в рамках проекту «Добре у Львові».

9. Відстоював першочергове право на отримання земельних ділянок учасниками бойових дій , які проживають на території нашої громади.

10. Був ініціатором складання списку найбільших порушників земельного законодавства. Тих, хто користується великими земельними ділянками і не сплачує податків на землю.

11. Посприяв в узаконенні земельних ділянок під ведення городництва мешканцям масиву «Левада», що поблизу села Кривки.

12. Організував виготовлення двох проектів по водогонах в смт.Микулинці: вулиці Шептицького, Мазепи, Андрущишиних, Галицького, Тернопільська.

13. Організовував проведення вуличного освітлення на вулиці Шептицького в смт. Микулинці за рахунок співфінансування селищної ради, жителів вулиці та власних коштів.

14. Облаштував площадку під контейнер для збирання сміття на вулиці Мазепи в смт.Микулинці за рахунок власних коштів.

15. Організовував покупку та заміну насосів (два рази) до свердловини на вул. Д.Галицького (полігон) за рахунок жителів прилеглих вулиць та власних коштів.

16. Організовував прокладання нового водогону від свердловини до башти на вулиці Д.Галицького (полігон) за рахунок коштів людей, які користуються цією водою, і власних коштів.

17. Організовував встановлення автоматики для подачі питної води від свердловини до башти на вул.Д.Галицького (полігон).

18. Посприяв у створенні комунального господарства Микулинецької СР.

19. Організовував періодичну заміну лампочок на ліхтарях вуличного освітлення на вулицях Шептицького, Мазепи, Андрущишиних, як із залученням нашого комунального підприємства, так і за свій рахунок.

20. Посприяв у встановленні опор та ліхтарів освітлення для мініфутбольного поля в смт.Микулинці (стромки).

21. Написав проект рішення щодо розміщення вільних коштів Микулинецької СР на депозитних рахунках банків, з метою наповнення бюджету.

22. Брав участь у розробленні проекту рішення «Про безкоштовне перевезення пільгових категорій громадян».

23. Допомагав жителям Микулинецької ОТГ отримати медичну допомогу за рахунок коштів із депутатського фонду та власних.

24. Відстоював позицію щодо недопущення зміни меж дитячого спортивного майданчика на вулиці Поштова в смт.Микулинці (нижня школа).

25. Написав проект рішення щодо оформлення земельної ділянки в комунальну власність на вулиці Набережна під операторною очисних споруд.

26. Посприяв оформленні земельної ділянки в комунальну власність під відпочинкову зону біля ставка в смт. Микулинці.

27. Виготовив шлагбаум для обмеження руху вантажних автомобілів на ставок за власний рахунок та, спільно із жителями Микулинець, допоміг його встановити.

28. Організував закупівлю вуличних тренажерів для спортивного майданчика.

29. Брав участь у прибиранні урочища Стромки.

30. Звернув увагу депутатів на те, що вода із свердловини у селі Конопківка має різкий запах сірки і є непридатною для вживання. Через це 900 тисяч гривень залишились у бюджеті громади .

31. Звернув увагу громадськості на екологічну проблему із очисними спорудами в смт. Микулинці на вулиці Набережна.

32. Спільно із однодумцями звернули увагу людей на екологічну проблему на свинофермі в смт. Микулинці на вулиці Грушевського.

33. З метою економії бюджетних коштів відстоював питання про передачу комунального майна, яке було в оренді у приватного підприємства за 1 гривню в рік, на баланс комунального підприємства Микулинецької СР.

34. Через звернення жителів вулиці Шептицького організував техніку нашого комунального підприємства для копання водовідвідного каналу.

35. Організовував періодичний ремонт дорожнього покриття, підсипку щебенем на вулицях Шептицького, Мазепи, Андрущишиних.

36. Допомагав дитячому садочку в смт. Микулинці за рахунок власних коштів.

37. З метою наповнення бюджету від здачі землі в оренду, написав проект рішення «Про земельні торги у формі аукціону».

Дякую усім людям хто допомагав мені це робити, а також тим, хто дочитав цей список до кінця. Разом ми сила, Сила Людей!