Звернення громадської активістки та кандидатки в депутати Тернопільської обласної ради Ірини Ванат

Звернення громадської активістки та кандидатки в депутати Тернопільської обласної ради Ірини Ванат (Ira Vanat) до мешканців громади Монастириська й Тернопільської області: «Буває так в житті, що не кожна перемога приносить стільки моральної сатисфакції, як деяка поразка. Чому? Бо така поразка стає крапкою в деяких особистих історіях, які не приносять людині результату, якого вона очікує, можливо навіть і роками…

Поразки роблять нас сильнішими, дають відповідь особисто наскільки Тобі вистарчить мужності, принциповості, характеру підніматися і йти, а деколи й бігти туди, куди Тебе кличе сумління. Любов до людей, до всього живого (милосердя) я вважаю найвищою людською цінністю, яка може бути. Чесність у словах, відповідальність у вчинках перед іншими… Якщо ми всі разом цього дотримувалися, то жили б у зовсім у іншій державі.Кожна людина, яка брала гроші на виборах або мала якусь вигоду з цього (неофіційно) на шкоду державі, громаді, іншій людині, повинна зрозуміти, що з часом продадуть і її. Бо в таких справах нічого дармового не буває, їй це все повернеться невидимим для нашого ока.

Духовного прозріння нам усім! Купайтеся в добрих справах, вчинках, які Ви творите самі. Фарбуйте, малюйте не тільки своє життя та своїх рідних в яскраві кольори, але і тих, хто живе в сіро-чорних тонах.Бій ніколи не є програним, допоки триває битва. Боріться до кінця, боріться невпинно, до фінального свистка. Коли прозвучить цей фінальний свисток ми не знаємо і не знає ніхто, знає це тільки він один – Бог.

Робімо зважений і мудрий вибір, обираючи СВОЮ владу!Мій вибір – СИЛА ЛЮДЕЙ!Добра нам усім і перемоги добра над злом!»