Наші кандидати. Юрист, громадський діяч Василь Деревенчук

«Тернопіль перетворився у законсервоване місто, у якому непрофесійна влада багато років поспіль безуспішно намагається вирішити одні й ті ж проблеми: безробіття, низькі зарплати, проблеми в ЖКГ, розбиті дороги, відсутність парковок, низька якість води, погане прибирання міста, недофінансованість лікарень, недостатня кількість садочків, і багато іншого. Але, попри такі можливості міського бюджету, який у Тернополі є сьогодні, я відверто не розумію, чому ми застрягли? Чому Тернопіль не розвивається?

Мені набридло бути пасивним спостерігачем. Я йду на вибори, щоб змінити своє місто. До сьогоднішнього моменту політики роздавали купу обіцянок, які лише маскують проблеми, не вирішуючи їх комплексно. Логіка дій міської влади була зумовлена миттєвими обставинами. Тернополяни не знали, що робить влада, та навіщо. Часто складалося враження, що навіть сама влада не розуміє своєї мети. Я переконаний, що містяни мають повне право розуміти, як буде розвиватися місто і які будуть можливості та перспективи для кожного жителя Тернополя.

Саме для цього команда Сили Людей Тернополя розробила комплексну програму, яку незабаром презентує. Я усіма силами буду працювати над втіленням цієї програми у життя. Головне завдання для мене – створювати умови для розвитку міста. Сприяти конкуренції, появі нових підприємств, створенню нових робочих місць. Саме при таких умовах у нас з’являтимуться кошти на реалізацію соціальних, інфраструктурних та культурних проектів – на те, щоб робити Тернопіль охайним містом в якому буде приємно і комфортно жити та працювати.

Моя робота буде побудована на таких пріоритетах: чесність, порядність, відповідальність, розвиток економіки, створення нових робочих місць, порядок в сфері ЖКГ та довіра між суспільством і владою. Прошу Тернополян підтримати мене. Телефонуйте за номером 0673446084 і записуйтеся до команди волонтерів мого штабу.»