Аналітика та інфографіка по коштах зібраних на заставу в ЦВК для переможцня праймерізу та кандидата від Сила Людей – Дмитро Гнап (Dmytro Gnap)

“Та це вам олігархи 2,5 мільйони закинули!”, “Та хто з простих людей вам взагалі гроші дав би?” – такі коментарі ми читали останніми днями. Коли через пожертви такі зібрали гроші на мою заставу в ЦВК. Подивіться на статистику, підготовлену нашою командою.

Платежі до 1 тис. грн. склали 90% всіх пожертв – переважна більшість. Ще 7% – це платежі від 1 тис.до 5 тис. грн. Отож, 97% – це порівняно невеликі пожертви.Так, у нас є шість найбільших платежів близько 200 тисяч гривень. Це пожертви від підприємців, права яких я обіцяю відстоювати. І від відомого волонтера Юрий Касьянов, який перерахував мені зібрані ним кошти на свою заставу. То ж окремо дякую Юрію за підтримку і довіру.Словом, це працює.

Громадяни готові фінансувати політиків. Головне – не зраджувати їх. Боротися за них. І говорити з ними. І тоді не потрібні ніякі олігархи з їхнім брудним баблом.

Незабаром, викладемо ще й список всіх, хто нас підтримав грошима. Там будуть вказані суми, прізвища, імена та населені пункти. Адреси та ІПН публікувати не будемо. Скажіть, круто у нас всіх разом це вийшло? І це тільки початок. Ми всі можемо робити й крутіші речі. Працюємо далі. Лайк, шер і оце усе. Вкотре всім подяка за підтримку!