Замість відновлення дитячого садочка – чергова будівельна схема?

Днями, без будь-якого ознакування, навколо закинутого приміщення дитячого садочка на вул. М. Кривоноса, 7а почалось спорудження паркану, яким зазвичай огороджують місця повноцінного будівництва.

Місцевий мешканець та член команди Сили Людей Тернополя Володимир Французов (Vova Frans) сьогодні подав офіційне звернення до міського голови Тернополя Сергія Надала з вимогою пояснити, що відбувається з приміщенням дошкільного закладу, який влада міста ще рік тому обіцяла відновити.

Нагадаємо, Володимир був одним з ініціаторів збору підписів під електронною петицією до Тернопільської міської ради щодо відновлення дитячого закладу, на яку була дана наступна офіційна обіцянка:«Управлінням освіти і науки будуть проведені всі необхідні заходи для відновлення та відкриття закладу дошкільної освіти у будівлі за вищезазначеною адресою.»

Посилання на петицію – https://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/1003

Підозри недобрих намірів влади посилюються незрозумілим рішенням від 24.04.2019р. №417, згідно якого приміщення перестало бути дошкільним навчальним закладом.

Посилання на рішення – https://tmrada.gov.ua/vikonavchiy-komitet/rishennya-vikonavchogo-komitetu-2019/28976.html

Очікуємо від Тернопільська міська рада та Сергій Надал публічних та офіційних пояснень, що відбувається з приміщенням дитячого садка.