Долучись до збору підписів за ініціативу гуманності!

Понад 600 тисяч тварин щороку жорстоко вбивають в Україні виключно заради хутра.

15 країн Європи уже заборонили виробництво хутра у себе через невиправдану жорстокість до тварин та шкоду для довкілля і здоров’я людей. Внаслідок цього хутряний бізнес переміщує виробничі потужності у країни зі слабким екологічним контролем, як у нас.

Та Україна заслуговує бути європейською не лише на папері, а й у ставленні до тварин також! Тим паче, що Світовий банк відносить індустрію виробництва хутра до ТОП-5 найшкідливіших з точки зору забруднення довкілля важкими металами.

Про відмову від хутра публічно заявляють відомі та впливові лідери громадської думки з усього світу. Вони розуміють, що вбивати тварин заради одягу – це не мода, а прояв екологічної несвідомості.

Ми можемо долучитися до них! Тернополяни мають змогу підписати звернення до депутатів від мажоритарних округів Тернопільщини в підтримку законопроекту #2360 від @Кампанія ХутроОФФ про заборону в Україні хутрових ферм 13 та 14 січня з 11:00 до 18:00 у приміщенні кафе Green Life по вул. Острозького 4.

Адже відмова від тваринного хутра – це не лише збереження життя тварин, але й збереження навколишнього середовища та здоров’я людей!