«Сила Людей» разом з тернополянами захищає скверик на вулиці Миру від забудови

16 липня на вул. Миру, поруч супермаркету АТБ відбулася толока, метою якої було привернення уваги до проблеми.

Наразі роботи ще не почались, проте Тернопільська міська рада та міський голова Сергій Надал вже проголосували за те, щоб сквер забудували черговим торговим центром.

Організатор толоки Сергій Лучко, який з дитинства живе на «Дружбі», каже, що дерибан Тернополя – неприпустимий.

Сергій Лучко розповів про деталі кількамільйонної земельної «схеми», через яку Сергій Надал та депутати вирішили збудувати на місці скверика ще один торгівельний заклад.

Спершу влада своїми рішеннями БЕЗКОШТОВНО надала ділянки зелених насаджень (близько 100 м.кв. кожна) для будівництва гаражів.

Везучими громадянам стали: Федак Павло Михайлович, Скуратко Тетяна Миколаївна, Гуменюк Вадим Олександрович, Корінь Тарас Ярославович. Окремі з них є працівниками ТНПУ ім. В. Гнатюка.

(Перелік даних рішень з поіменними голосуваннями:
https://ternopilcity.gov.ua/sesi…/rishennya-sesii/25647.html
https://ternopilcity.gov.ua/sesi…/rishennya-sesii/30156.html
https://ternopilcity.gov.ua/sesi…/rishennya-sesii/30129.html
https://ternopilcity.gov.ua/sesi…/rishennya-sesii/33809.html )

А нещодавно міський голова Сергій Надал та депутати змінили цільове призначення землі з «гаражів» на «торговий об’єкт». Перед тим частина так званих «гаражів» змінила власника на Тимківа Івана Володимировича.
(Посилання на рішення з поіменним голосуванням: https://ternopilcity.gov.ua/sesi…/rishennya-sesii/39530.html )

Звісно, що гаражі у сквері ніхто не планував будувати. Це було лише прикриттям безкоштовної передачі землі потрібним людям.

Ми разом із місцевими мешканцями закликаємо депутатів вчинити усі необхідні дії з повернення зеленої зони у власність громади!

«Сила Людей» разом з тернополянами захищає скверик на вулиці Миру від забудови

«Сила Людей» разом з тернополянами захищає скверик на вулиці Миру від забудови16 липня на вул. Миру, поруч супермаркету АТБ відбулася толока, метою якої було привернення уваги до проблеми.Наразі роботи ще не почались, проте Тернопільська міська рада та міський голова Сергій Надал вже проголосували за те, щоб сквер забудували черговим торговим центром.Організатор толоки Сергій Лучко, який з дитинства живе на «Дружбі», каже, що дерибан Тернополя – неприпустимий.Сергій Лучко розповів про деталі кількамільйонної земельної «схеми», через яку Сергій Надал та депутати вирішили збудувати на місці скверика ще один торгівельний заклад.Спершу влада своїми рішеннями БЕЗКОШТОВНО надала ділянки зелених насаджень (близько 100 м.кв. кожна) для будівництва гаражів.Везучими громадянам стали: Федак Павло Михайлович, Скуратко Тетяна Миколаївна, Гуменюк Вадим Олександрович, Корінь Тарас Ярославович. Окремі з них є працівниками ТНПУ ім. В. Гнатюка.(Перелік даних рішень з поіменними голосуваннями:https://ternopilcity.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/25647.htmlhttps://ternopilcity.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/30156.htmlhttps://ternopilcity.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/30129.htmlhttps://ternopilcity.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/33809.html )А нещодавно міський голова Сергій Надал та депутати змінили цільове призначення землі з «гаражів» на «торговий об'єкт». Перед тим частина так званих «гаражів» змінила власника на Тимківа Івана Володимировича.(Посилання на рішення з поіменним голосуванням: https://ternopilcity.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/39530.html )Звісно, що гаражі у сквері ніхто не планував будувати. Це було лише прикриттям безкоштовної передачі землі потрібним людям.Ми разом із місцевими мешканцями закликаємо депутатів вчинити усі необхідні дії з повернення зеленої зони у власність громади!

Julkaissut Сила Людей Тернополя Lauantaina 18. heinäkuuta 2020