Спільно ми побудуємо в Тернополі владу нової якості

Послідовна, аргументована критика діючої влади Тернополя та відстоювання інтересів громади командою «Сили Людей» суттєво збільшує її (нашу) впізнаваність та підтримку серед тернополян. Це, в свою чергу, лякає діючу міську владу.

З наближенням до місцевих виборів Сергій Надал витрачає десятки мільйонів гривень на власну рекламу та пряме знищення будь-яких політичних конкурентів.

Позаяк «Сила Людей» та її лідери сьогодні – це єдина відкрита системна опозиція, тому левова частина зусиль буде спрямована саме проти нашої команди.

ВЖЕ ЗАРАЗ:
1️⃣ на нашу сторінку у Фейсбук ведеться атака найнятої російської «бото-ферми»;
2️⃣ здійснюється тиск на бізнес членів команди;
3️⃣ наймаються псевдо-журналісти й анонімні автори, які публікують маніпулятивні або відверто брехливі матеріали про «Силу Людей».

Усе це може свідчити лише про страх діючої влади перед політичною силою, яка в результаті цьогорічних місцевих виборів зупинить розкрадання ресурсів громади й ліквідує корупційні фінансові потоки.

? Просимо тернополян розуміти та пам’ятати, що саме Сергій Надал є головним замовником усього бруду, який анонімно виливатиметься на нашу команду через контрольовані ним інформаційні канали.

Ці методи він використовує на кожних виборах. Таку ж стратегію «вбивання опонентів», «побудову образу безальтернативного вибору» використовує владімір путін.

❗️ Закликаємо Сергія Надала відмовитись від брудних методів ведення політичної боротьби. Надіємось, що в нього достатньо мужності та сили змагатись відкрито, чесно, не вдаючись до аморальних вчинків та «промосковських» методів.

Тернополяни, прихильники «Сили Людей», щиро дякуємо вам за підтримку!
Спільно ми побудуємо в Тернополі владу нової якості.