Депутати «Сили Людей» взяли участь у зборах проти забудови на вулиці 15 квітня

Понад 200 тернополян вийшли на акцію проти забудови зеленої зони на вулиці 15 квітня.

Увечері 22 листопада команда «Сили Людей», разом зі своїми депутатами Іван Ковалик, Ігор Турський, Іван Сороколіт та Олег Різник, на запрошення місцевих мешканців, взяла участь у масовому зібранні, пов’язаному з резонансною забудовою поблизу перехрестя вулиці 15 квітня і проспекту Злуки.

Ця земельна ділянка виконує важливу екологічну і захисну функцію від перевантажених автомобілями вулиці 15 квітня і проспекту Злуки, слугує прибудинковою територією для будинку №1 по вулиці 15 квітня. А ще це зелений сквер для всіх тернополян, знищити який ніхто не зазіхав з часу забудови мікрорайону.

Депутати пояснили у зв’язку з якими старими сумнівними рішеннями різних державних органів і якими новими рішеннями діючої міської ради ведуться спроби забудувати цінний для людей сквер.

На зборах мешканці мікрорайону вирішили звернутись до міського голови Сергій Надала з колективним листом щодо припинення будь-якої забудови скверу, а також до правоохоронних органів щодо розслідування незаконної, на їх думку, спроби забудови.

Команда “Сили Людей” категорично проти політики влади щодо забудови парків, скверів та зелених зон. Тому, і надалі, разом з тернополянами захищатиме місто від незаконних, аморальних і шкідливих для громади забудов міської землі!