Марія Козловська: «Сила Людей» – це про, чесність, дієвість та розвиток»

Марія Козловська: «Сила Людей» – це про, чесність, дієвість та розвиток»

Знайомство з членами команди «Сили Людей» Тернополя:

Марія Козловська – бухгалтерка, активістка, мама двох синів, любляча дружина. Зараз Марія Козловська – у декретній відпустці. Нещодавно вдруге стала мамою, народила сина Станіслава. Каже, що втратила лік своїх рокам з малечею.

Весь вільний час присвячує йому. До декрету ж працювала бухгалтером у державній установі. Профільну освіту здобувала в місцевому економічному вищому навчальному закладі.

«Мені подобається працювати з документами. Люблю чіткість, порядок. Тому і обрала таку професію», – каже Марія. В «Силі Людей» Марія майже три роки. Жодного дня не пошкодувала про своє рішення. Каже, що їй дуже імпонує те, як різні люди, професіонали у своїх сферах можуть згуртуватися під однією метою – бажанням міняти місто, країну на краще. І, що головне, знають, як це зробити!

«Про Силу Людей я дізналася від члена команди Івана Сороколіта. Він був депутатом на моєму окрузі, дуже багато допомагав нам. Часто навіть свій особистий час витрачав на нас, виборців.

Прочитала про «Силу Людей», сподобалися правила, яких дотримується партія».Ще одним поштовхом до вступу в «Силу Людей» для Марії стали події під міською радою Тернополя, коли депутатів Іван Сороколіт, Ігор Турський та Романа Навроцького фізично, силою не пускали в сесійну залу звезені з інших областей люди. Марія тоді прийшла підтримати свого депутата Івана Сороколіта і була шокована тим, як себе повів міський голова та партія «Свобода».

«Я не думала, що міський голова може так далеко зайти. Не чекала, що будуть кидатися яйцями, кефіром, а потім застосовувати газові балончики, силу. Я просто прийшла висловити свою думку, але ніхто її чути не хотів. Ігнорували усіх виборців, які щиро приходили підтримати свого депутата. Такою наглістю, зверхністю, що була тоді під мерією, я шокована досі».

Попри те, що команда «Сили Людей» поки що не представлена в Тернопільській міській раді, організація проводить багато акцій прямої дії, висловлює позиції, просуває свої ідеї через петиції. Одну із таких петицій вдалося спільно з командою реалізувати в дворі Марії Козловської. Члени команди Маріана Заремба, яка є головою ОСББ в цьому будинку, та Іван Сороколіт ініціювали ремонт двору на Збаразькій, 37 через сайт електронних петицій.

Марія каже, що значну підтримку петиція отримала від партійців, які допомагала збирати підписи, агітувати її серед мешканців. До речі, кілька днів тому ремонт в дворі закінчили.

«Мені дуже подобається, що в «Силі Людей» ідеї не ігнорують, а завжди знайдуться люди, які тобі допоможуть її втілити. Це мотивує!»

Улюблена справа для родини Марії Козловської – це подорожі. Родині вдалося побувати в Польщі, Німеччині, Франції, а ще відвідати багато красивих місць в Україні.

«Я відкрила для себе Україну, справді! Навіть подумати не могла, що у нас є на стільки красиві місця. Найбільше вразила Бакота. Ми тут поїхали на кілька днів з наметами і не шкодувала жодного дня! Якщо б у мене попросили рекомендацію, куди можна поїхати поруч і в задоволення, то це точно Бакота! Звісно, коли закінчиться карантин і ми зможемо вільно подорожувати».