Команда «Сила Людей Тернополя» зустрілась з мешканцями мікрорайону “Кутківці” та обговорила долю недобудованої школи

Справді, проблема є і серйозна. Адже батьки щодня змушені відвозити своїх дітей в різні куточки Тернополя до школи, хоча могли б отримувати цю послугу в своєму населеному пункті. Тим паче, що будівництво школи в Кутківцях було розпочате. Та ми також розуміємо, чому його не продовжують. Діючому міському голові Тернополя Сергію Надалу не цікаві такі довготривалі проекти як будівництво нових шкіл та садочків. Куди зручніше «стелити» бруківку та одразу отримувати «бали» від виборців, аніж спрямовувати багатомільярдний бюджет міста на масштабні інфраструктурі чи соціальні проекти.

Команда «Сила Людей» категорично не підтримує такий підхід. І кандидат на посаду міського голови Тернополя Іван Сороколіт озвучив це мешканцям Кутківців. Також наголосив, що цілком реально закінчити будівництво школи за два-три роки. Кошти, при правильному розподілі та використанні ресурсів, в Тернополі є. Потрібне лише бажання і воля нової влади. Позаяк діюча влада, яка мала десять років повної влади, навряд зараз врешті почує людей та замість чергового фонтану добудує школу.

До слова, нещодавно команда «Сила Людей» в Тернополі ініціювала збір підписів під петицією нашої активної партійки, кандидатки в депутати Людмили Рижевської щодо облаштування школа на мікрорайоні вулиць Лозовецька, Збаразька, Енергетична, Галицька, Фабрична, Шота Руставелі, Бродівська, Злуки, Текстильна. Адже школи, в яких навчаються діти мікрорайону знаходяться за кілька кілометрів. З кожним роком на вище зазначених вулицях зростає кількість багатоквартирних новобудов, у яких в основному проживають молоді сім’ї з дітьми.

Тому наша команда не лише розуміє, а й сама ініціює необхідність облаштування додаткових навчальних закладів у Тернополі. Дякуємо представникам “Української Галицької Партії” за організацію зустрічі, а жителям Кутківець за активну позицію та небайдужість.Разом ми зможемо все!