Наші кандидати.Просвітянин, молодіжний лідер Юрій Куча (Yura Kucha):

Звертаюся до своїх друзів, знайомих, та усіх небайдужих тернополян. Я вирішив брати участь у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2020 року, як кандидат в депутати до Тернопільської міської ради від політичної партії «Сила Людей», членом якої я є з квітня 2018 року. Балотуюсь під номером №3, на окрузі номер №3, який включає в себе «Східний», «Канаду», «Старий парк»!

Мене не влаштовує політика і діяльність теперішньої влади в місті, не влаштовує неефективність використання і розпорядження коштами з бюджету, що призводить до великих втрат. За 10 років влада могла і мала б зробити набагато більше і краще для людей та міста, але не зробила! У вас є час «прогавити» ще 5 років? У мене його немає, і я не хочу витрачати його на боротьбу із злочинною владою, тільки для того, щоб просто відстояти своє, і те, що належить громаді міста, бо хтось хоче красти.Змінити це все у законний спосіб можна лише вигравши вибори.

Я хочу створити умови, щоб люди не витрачали свій час, гроші, здоров’я на боротьбу з владою, а щоб пишалися нею, і займалися своїми улюбленими справами.Я ніколи в житті нічого не вкрав, завжди вимаю справедливості і від інших і від себе самого. Тому обіцяю вам, що я буду чесним, порядним і доступним для вас депутатом. Буду працювати в інтересах мешканців міста! У мене щирі і відкриті наміри та мотивація!

Якщо ви розділяєте мої цінності та принципи, довіряє мені, – прошу вас допомоги: підтримайте мене, і мою партію «Сила Людей», віддавши свій голос на виборах за нас!Наша команда має бачення і план розвитку Тернополя, і він викладений в амбітній та сміливій програмі – «Люди Важливі!» – http://sl.te.ua/program У нашій партії немає олігархічного фінансування. Нашу команду фінансують її ж члени та прихильники без умов.

Якщо Ви маєте бажання та можливість підтримати нас фінансово, Ви можете це зробити, перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей», код ЄДРПОУ: 40053063,р/р: UA923387830000026005055131982 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783.У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок», ваші прізвище, ім’я, по-батькові, ідентифікаційний номер, адреса.»

Моє гасло: Працювати чесно. Не красти. Не брехати!