Наші кандидати. Учасник російсько-української війни, доброволець батальйону «Айдар», громадський діяч Андрій Столяров

«В житті стаються моменти, коли треба не вагатися, вийти із власної зони комфорту та брати відповідальність у свої руки. Так я зробив, коли у листопаді 2014 як доброволець потрапив у місто Щастя, в один з підрозділів батальйону «Айдар». Ми не були тоді готові до війни. І добровольці підставили плече державі, коли поїхали на Схід фактично наосліп. Зараз я відчуваю, що маю теж підставити плече, але не на Сході, а тут, в рідному Тернополі.

Чесно, завжди, думав, що політика – не моя історія. Та коли під твоїми вікнами роздають землю невідомо-кому. І при чому масово.Коли людей не питають, а кроять місто так, як хочуть, так, як вигідно, то стає страшно за майбутнє рідного міста. Коли правду нівелюють, коли, коли… Тому я наважився взяти відповідальність на себе. Прийняв рішення балотуватися у депутати до Тернопільської міської ради по округу №2.

Пишаюся тим, що доля звела з командою, яка справді стоїть на боці справедливості та готова «битися» за неї, жертвуючи власним часом та працею.Прошу підтримати мене та мою командну «Сила людей» на місцевих виборах 25 жовтня. КОЖЕН З ВАС МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗРОБИТИ СВІЙ ВНЕСОК У ЯКІСНУ ТА ЧЕСНУ ПОЛІТИКУ.ДОЛУЧАЙТЕСЬ, ПІДТРИМУЙТЕ, ДОПОМАГАЙТЕ! Хто би що не вважав, але переможна виборча кампанія потребує немалих ресурсів. Ми залучаємо немалі власні кошти. Тож буду вдячний якщо ви підтримаєте мою та командну діяльність чи порадою, чи фінансово, чи в інший зручний вам спосіб!!! Можу обіцяти лише одне: я завжди буду доступний для людей, для вирішення їхніх проблем.

Допомогти мені особисто, як кандидату можете зробивши перерахунок на картку:Приват Банк: 5168 7427 0479 8226 Також ви можете допомогти команді, перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей»Код ЄДРПОУ: 40053063.р/р: UA923387830000026005055131982в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок», ваші прізвище, ім’я, по-батькові, ідентифікаційний номер, адреса.»