Повідомлення про час і місце проведення Конференції Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей»

Повідомлення про час і місце проведення Конференції Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей» з метою висування кандидатів у депутати Тернопільської міської ради, кандидата на посаду Тернопільського міського голови, порядок акредитації на такій Конференції представників засобів масової інформації, визначений його організаторами

Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей» інформує, що 15 вересня 2020 року о 12.00 за адресою 46002, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Степана Бандери, 2 у залі готельно-ресторанного комплексу «Авалон» відбудеться Конференція Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей». Початок реєстрації о 11.00.

Серед питань порядку денного Конференції питання про висування кандидата на посаду Тернопільського міського голови Тернопільського району Тернопільської області та про висування кандидатів у депутати Тернопільської міської ради Тернопільського району Тернопільської області.

Порядок акредитації на Конференції представників засобів масової інформації:

Попередня реєстрація у відповідального представника ТМПОПП «Сила Людей» за тел. 0977717397 до 13 вересня 2020 року, вхід представників ЗМІ на Конференцію Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей» здійснюється за наявності посвідчення особи, редакційного посвідчення та засобів індивідуального захисту.

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей» інформує, що 15 вересня 2020 року о 12.00 за адресою 46002, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Степана Бандери, 2 у залі готельно-ресторанног комплексу «Авалон» відбудеться Конференція Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей» з метою висування кандидатів у депутати Тернопільської міської ради, кандидата на посаду Тернопільського міського голови. Початок реєстрації о 11.00.

Представникам ЗМІ, які мають намір бути присутніми 15 вересня 2020 року о 12.00 на конференції  ТМПОПП «Сила Людей», зареєструватись у відповідального представника Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей» до 13 вересня 2020 року за тел. 0977717397.

Вхід представників ЗМІ на Конференцію Тернопільської міської партійної організації політичної партії «Сила Людей» здійснюється за наявності посвідчення особи, редакційного посвідчення та засобів індивідуального захисту.