Знайомство з членами команди «Сила Людей Тернополя»: Артур Осадчук – менеджер в книгарні, голова ОСББ «Тролейбусна,13»

«Я навчався в Тернополі, отримав спеціальність менеджера. Ще під час навчання, на четвертому курсі, пішов на практику в одне з найбільших видавництв Тернополя – «Підручники і посібники». Так там і залишився».Артур Осадчук працює у видавничій сфері уже 13 років. Зараз він менеджер в книгарні «Ярослав Мудрий». Тут працює близько дев’яти років. «Всю роботу в магазині знаю і можу зробити»,- каже Артур. Та три роки тому до основної діяльності додалося ще й керівництво будинком. Артур став головою ОСББ в невеличкому гуртожитку на вул. Тролейбусній.

«Це будинок з 60-тих років: маленький, старенький. Компанія, яка його зводила, давно говорила про те, щоб ми створювали ОСББ, бо вони обслуговувати нас не хочуть. Ось три роки тому нас поставили фактично перед фактом і довелося брати все в свої руки. На той час в мене з дружиною були маленькі діти і той факт, що ми усі можемо залишитися без електрики, води, змусив взяти відповідальність за подальшу долю нашого гуртожитку». Власне, ОСББ принесло в життя Артура й політичну діяльність.

«Влітку 2017 року мене було обрано головою ОСББ. Осінню цього року проходило ряд навчальних семінарів для голів ОСББ. Ще з першого семінару запримітив Іван Сороколіт. Серед інших він виділявся своєї поведінкою та запитаннями. Тоді я, звісно, не знав хто це. Згодом натрапив на інформацію, що це політик та громадський діяч Тернополя. Минулого року звернувся до Івана Леонідовича за допомогою по особистих питання. Ми поспілкувалися також і про «Силу Людей». Іван переконав мене в тому, що не можна зупинятись на досягнутому, а рости в своєму саморозвитку на користь міста та країни вцілому. Так я прийняв рішення вступити в партію «Сила Людей». Для мене це перший досвід в політиці».

В партії Артуру імпонує те, що вдалося познайомитися з десятками цікавих, активних людей, які готові працювати на користь тернополян. «Якщо потрібна допомога чи порада, то в «Силі Людей» ти можеш на неї розраховувати. Тут байдужих немає. І це мотивує теж бути небайдужим до міста та людей. В нас дуже багато достойних партійців і я щиро вірю, що вони зуміють багато добрих справ зробити для Тернополя і я також».