У Борщівській громаді активно розбудовується організація «Сили Людей», яка братиме участь у виборах 25 жовтня

У Борщівській громаді активно розбудовується організація «Сили Людей», яка братиме участь у виборах 25 жовтня! Протягом останніх кількох місяців триває процес об’єднання активних, досвідчених і авторитетних мешканців Борщівської громади в одну політичну команду – «Сила Людей».

До ініціативи вже долучились:

Інна Лань – голова районної організації профспілки, завідувач методичним кабінетом.

Віктор Голубець – громадський діяч, заступник голови РДА.

Валерій Ромашенко – очільник освітньої галузі.

Мирослава Галяс – успішний підприємець.

Володимир Касараба – освітянин та багато інших відомих авторитетних людей.

«Сила Людей» Борщівської громади матиме свого кандидата на голову. Це Віктор Гулубець – людина, яка своїми діями, вчинками, щоденною роботою, управлінським досвідом довів, що здатний гідно очолити громаду й нести відповідальність.Координаторка місцевого осередку «Сили Людей» Інна Лань повідомляє: «У нас є бачення та програма розвитку громади. Ми плануємо бюджет громади спрямовувати на розвиток, а не «проїдання». Дорогі люди! Давайте об’єднаємо наш досвід і професіоналізм, найкращі людські якості, щоб зробити наше життя в громаді комфортним та багатим! Ми цінуємо вашу прихильність і цінуємо кожного з Вас! Підтримуйте та приєднуйтесь до нашої команди! Бо лише за Людьми – Сила!»

Щиро бажаємо Борщівській команді «Сили Людей» розбудови, плідної роботи на користь громади та, звичайно, – перемоги на виборах!