У Заліщиках утворився осередок «Сили Людей», який братиме участь у виборах 25 жовтня!

До нашої команди долучились активні та небайдужі до долі свого міста і громади мешканці Заліщиків.Серед них – Адам Хом’як, який допомагає розбудовою місцевої організації «Сили Людей».

Адаму 37 років, живе в місті Заліщики, відомий та авторитетний громадський діяч, разом з дружиною веде підприємницьку діяльність, зокрема розвивають освітній центр КЛАSS, що вчить охочих іноземним мовам, а також очолює й успішно розвиває комунальне підприємство.

«З 2015 року почав займатися нашою місцевою політикою. Балотувався в Заліщицьку міську раду. Був обраний депутатом на той час від однієї з найкращих на мою думку партій – «Демальянс». У 2016 році зважився очолити занедбане комунальне підприємство «Заліщицький водоканал», яке понад 10 років перебувало в приватних руках»,- розповідає про себе Адам Хом’як.

За його словами, місто потребувало повного перезавантаження. А ще додала стимулу Революція Гідності, тому Адам вирішив не на словах, а на ділі змінювати рідне місто і брати на себе відповідальність.

«На той час справи в місті йшли не дуже добре. Тижнями не було води, занедбані парки та сквери, темрява та погане освітлення, нікому не було діла до людських проблем. Тоді я і прийняв рішення йти в політику. Знайшлося коло однодумців, з якими пішов на вибори та став депутатом. Як на мене, за цей час в місті багато, що змінилося на краще, але оцінювати, звичайно, людям».

За тернопільською командою «Сила Людей» Адам спостерігає не один рік. Каже, що імпонує її діяльність в обласному центрі та в Чорткові, де «Силу Людей» представляє успішний міський голова Володимир Шматько (Volodymyr Shmatko).

«Мені подобається, що в «Силі Людей» немає директора чи боса, подобаються цінності, принципи, справедливі й зрозумілі внутрішні правила. Партія будується «знизу вверх», а не навпаки. Мені все це дуже імпонує, тому вирішив долучитися та будувати команду в нас у Заліщиках. Переконаний, що все вийде.Запрошую однодумців долучатись!»