Знайомство з членами команди «Сила Людей» Тернополя: Богдан Хома – громадський активіст, голова ОСББ «Володимира Великого, 9А»

Богдан Хома – тернополянин. Тут ходив до школи, здобув освіту за спеціальністю «Регулювальник радіоапаратури». «З ранніх літ працював. Скільки себе знаю, займався ремонтами житла. Вмію робити все сам: від електрики, стін, підлоги до сантехніки. Мав свою справу з виготовлення меблів. Та здоров’я трохи підвело. Тому довелося зменшити оберти», – розповідає Богдан Хома.Зараз Богдан веде кілька ремонтних об’єктів і також працює головою ОСББ у будинку на вул. В. Великого, 9А.

«Головою ОСББ я став понад рік тому. Та нам уже багато вдалося зробити»,- переконаний Богдан. Очевидно, що про своє ОСББ Богдан Хома думає цілодобово. Навіть під час нашої розмови він періодично оновлював камеру відео-спостереження, що транслюється на телефоні. Перевіряв, чи все спокійно біля будинку. Мабуть, така турбота викликає довіру в мешканців. Адже саме вони попросили Богдана йти в політику.

«Все, що ми могли зробити біля будинку, зробили. Далі усе «впиралося» у місцеву владу. Хочеш світло на вулиці – в міськраду, хочеш залатати дорогу – в міськраду. Та піти не проблема, але ж не чують. У нас дуже дружній будинок, часто збираємося. Радимося, що ще можна покращити змінити. На одній з таких зустрічей люди й сказали: «Давай, Богдане, вперед, йди в політику, бо діла не буде!».Про політичну діяльність раніше Богдан не задумувався, в жодній партії не був. Каже, що не бачив однодумців.

«Про «Силу Людей» мені розповіла Маріана Заремба. Вона теж голова ОСББ, тому ми були знайомі, позаяк голови між собою спілкуються. Потім я сам трішки прочитав про партію, дізнався більше, мені правила і люди в команді дуже сподобалися. Вирішив спробувати. Тим паче, що хто, як не голови ОСББ, знають, що потрібно людям?»,- переконаний Богдан. Окрім роботи та громадської діяльності Богдан з дружиною виховують двох діточок.