Праймеріз “Сили Людей” на завершальному етапі

13 січня останній день голосування в рамках внутрішньопартійного праймерізу кандидатів на посаду президента Украни. Згідно чітко завтердженої процедури голосування проходить у партійних осередках в усіх регіонах країни.

Проголосувати можна за одного з чотирьох учасників змагання (антикорупціонера-розслідувача і громадського діяча Дмитро Гнап (Dmytro Gnap), підприємця, громадського діяча і одного з лідерів Сили Людей Дніпра Ярослава Федоришина (Yaroslav Fedorishin), керівника підприємства і одного з лідерів Сили Людей Дніпра Вадима Шебанова (Shebanov Vadym), громадського діяча і правозахисника Олександр Квашук) або ж не підтримати жодного. Партійці “Сили Людей” Тернополя також беруть активну участь у праймерізі.

Позаяк весь процес максимально демократичний, прозорий та без заздалегіть затвердженого переможця, то спрогнозувати результати поки що складно. Результати праймерізу будуть озвучені на загальному з’їзді 20 січня, на якому й буде прийматись рішення щодо участі в президентській кампанії.