Сила Людей готується висувати гідних кандидатів в депутати Верховної Ради по виборчих списках та мажоритарних округах.

Сила Людей-Тростянець Сумської області пропонуватиме з’їзду партії висунути по відповідному мажоритарному окрузі багаторічного успішного мера-новатора Юрія Бову (Yuriy Bova). Сила Людей – нова якість політики!

Вибори так вибори! Я іду!!!

Кандидатом в народні депутати України по 162 округу сьогодні висунули мене учасники районної конференції політичної партії “Сила Людей”. 10 червня маю надію на підтримку з’їздом.

Запитаєте, чи готовий балотуватися – ТАК!

Чому? – бо хочу змін і в парламенті і в українській политиці. Також хочу захищати європейський вибір нашої країни, хочу створювати умови для залучення інвестицій та нових робочих місць в наші міста. Хочу продовжити реформу медицини і освіти. Хочу забезпеченої старості для наших батьків….

Отже всі ці та інші плани буду чесно відстоювати в Парламенті у разі перемоги на окрузі. Чи достатньо досвіду? Повірте його предостатньо. 15 років роботи міським головою дали можливість розбудовувати громаду в різних сферах, в тому числі використовуючи найкращий європейський досвід. Настала черга розбудовувати Україну, наш округ (4 райони) та Сумщину!Що буде з містом? Тут залишається гарна молода команда, якій щодня буду допомагати. Все буде добре.

Яка програма? На днях викладу її для обговорення. Якщо однією строкою – чєсно працювати для людей!!! Чому не в список? Бо хочу бути відповідальним за свій округ, за долю Сумщини і за життя людей тут. Життя, яке в багатьох сферах треба змінювати на краще.Буду вдячний за поради та підтримку.

Бо тільки разом ми Сила – Сила Людей!!!