Лідер Сила Людей Запоріжжя Денис Тарасов (Denis Tarasov) балотуватиметься в народні депутати України.

Силу в парламент! Останні декілька років багато людей мене питали, коли вже я буду в парламенті. Час настав. За спиною 20 років громадської правозахисної діяльності, 4 роки політичної діяльності, 3 роки у складі Політради Сила Людей, більше 100 спеціальних тренінгів та семінарів в Україні та за кордоном.

Маю досвід та бажання чесно і відповідально працювати для громадян України та заради України. Під час перебування в США та спілкування з сенаторами Конгресу вони ділились, що американський парламент на 80 % складається з юристів та економістів, і це запорука ухвалення якісних законів. На 100 % з цим погоджуюсь, бо нашому парламенту також в першу чергу потрібні професіонали – законотворці, а не співаки та артисти!

В парламенті планую присвятити себе таким основним напрямкам:- реформа судової та правоохоронної системи (у 2017 році за півроку об’їздив пів України та у фахових колах і гарячих дискусіях народилась програма реформування «Від «форми» до реформи правоохоронної системи», яка була затверджено З’їздом партії та складає частину Програми Сила Людей);

– екологія (близько 10 років займаюсь цим питанням, є учасником розробки екологічної програми Сила Людей);

– малий та середній бізнес (так як 19 років займаюсь юридичною практикою, в тому числі у сфері господарського та адміністративного права, то знаю всі проблеми з середини, і розумію, що якщо ми хочемо мати сильну та економічно розвинуту країну, то необхідно змінювати курс від підтримки олігархів та монополій на підтримку та створення умов для стрімкого розвитку малого і середнього бізнесу);

– не забуду і про допомогу у вирішенні місцевих питань щодо яких взяв на себе зобов’язання перед запоріжцями: парк Яланського; Наукове містечко на о.Хортиця; Бошки СТОП (розв’язання проблеми наркоторгівлі, наркореклами та наркозалежності).

Є ідеї і по вирішенню проблеми з мостами у Запоріжжі. Добре усвідомлюю, що самостійно ці питання неможливо розв’язати, тому іду до парламенту разом з командою Сильних Людей Сила Людей! Ще краще усвідомлюю, що без вашої підтримки – це все нереально, тому прошу проголосувати гривнею та кожному хто підтримає бути моїм «олігархом», якому я буду підзвітний у своїй депутатській діяльності.

В першу чергу, до 10 червня, мені необхідно зібрати 42 тис. грн. для внесення застави у ЦВК, все що буде зібрано понад цю суму піде на виборчу кампанію.

5168 7422 0165 2348 – картковий рахунок у Приватбанку

5375 4141 0173 9141 – картковий рахунок у monobank

Зібрані кошти задекларую та сплачу з них податки у наступному році. Розраховую на вашу підтримку та репост! Разом – Сила Людей !