Про початок та перебіг голосування, ситуацію на виборчих дільницях у Тернополі розповів у Тернопільський Прес-Клуб Ігор Турський

Про початок та перебіг голосування, ситуацію на виборчих дільницях у Тернополі розповів у Тернопільський Прес-Клуб Ігор Турський – голова виборчого штабу кандидата у народні депутати по округу №163 Івана Сороколіта.

«Спостерігається тенденція до чесних і чистих виборів. Ми знаємо, якими були попередні кампанії. На щастя, зараз цього немає. Під час самої кампанії також тривала боротьба ідеологій і програм, а не поливання брудом. Були певні відхилення, але не критичні. Дякую тим людям, які організовують вибори: членам ДВК, ТВК, власникам приміщень. Роботу почали практично усі дільниці вчасно. Я об’їхав близько 10 дільниць. Скрізь люди у піднесеному настрої»,- озвучив Ігор Турський.

За словами голови штабу, «Сила Людей» має представництво практично на кожній дільниці у Тернополі. Загалом задіяно біля 70 людей – це як голови комісій, заступники, секретарі так і спостерігачі. Явка станом на 11:00 становить близько 7%.

«Як правило в нашому місці така явка вранці не є новиною. Тому сказати, що це якась особливість не можна. Будемо моніторити далі»,- підсумував Турський.