Прибирали задля збереження «Бузкового гаю»!

У суботу, 25 січня, активісти Сили Людей Тернополя спільно з мешканцями мікрорайону «Східний» провели толоку з прибирання «Бузкового гаю», що на вулиці Слівенській навпроти магазину «Прогрес».

Толока заради збереження "Бузкового гаю"

Прибирали задля збереження «Бузкового гаю»!У суботу, 25 січня, активісти Сили Людей Тернополя спільно з мешканцями мікрорайону «Східний» провели толоку з прибирання «Бузкового гаю», що на вулиці Слівенській навпроти магазину «Прогрес».Нагадаємо, цю ділянку із зеленими насадженнями кілька останніх років тернополяни успішно захищають від потенційної забудови житловими багатоповерхівками.Є висока імовірність, що міський голова та депутати спробують продовжити для забудовника договір оренди, що відновить небезпеку втрати «Бузкового гаю».Закликаємо депутатів в жодному разі цього не робити!Команда Сила Людей Тернополя, як і місцеві мешканці, вважає, що на ділянці слід облаштувати сучасний загальнодоступний міський сквер!

Julkaissut Сила Людей Тернополя Sunnuntaina 26. tammikuuta 2020

Нагадаємо, цю ділянку із зеленими насадженнями кілька останніх років тернополяни успішно захищають від потенційної забудови житловими багатоповерхівками.

Є висока імовірність, що міський голова та депутати спробують продовжити для забудовника договір оренди, що відновить небезпеку втрати «Бузкового гаю».

Закликаємо депутатів в жодному разі цього не робити!

Команда Сила Людей Тернополя, як і місцеві мешканці, вважає, що на ділянці слід облаштувати сучасний загальнодоступний міський сквер!