Знайомство з членами команди «Сили Людей» Тернополя: Тетяна Яворська

Знайомство з членами команди «Сили Людей» Тернополя:
Тетяна Яворська: психологиня, волонтерка, виховує двох дітей.
В партію Тетяна вступила у жовтні 2019 року. Раніше політикою не цікавилася.


В «Силу Людей» Тетяна потрапила через волонтерство. На останніх виборах до Верховної Ради України наша команда шукала бажаючих долучатися в якості волонтерів до виборчого процесу, спробувати свої сили в ролі спостерігачів, членів дільничних комісій тощо.

Оголошення про це побачила у соцмережах Тетяна Яворська. Каже, що стало цікаво побачити вибори зсередини. Вирішила спробувати.


«Трішки було страшно йти. Я завжди вважала, що політика, партія – це статні люди, простих там ніхто чути не буде. Та я прийшла, подивилася, переконалася у протилежному. Вирішила спробувати попрацювати членом дільничної комісії. Потім у мене виникло бажання вступити в партію. Я прийшла, поговорила з партійцями. Мені було важливо поставити ті питання, які цікавлять. Зокрема, хто є в партії, які ці люди. Я бачила, що дехто з «Сили Людей» раніше був у партії «Свобода». Мене цікавили обставини, чому і як ці люди вступили в «Силу Людей»,- щиро ділиться Тетяна Яворська.


За словами Тетяни, відповіді, почуті від партійців, та інформація, яку зібрала сама, їй заімпонували. Тому прийняла рішення вступити в «Силу Людей».


За межами політичної роботи Тетяна здобуває вищу освіту в Тернопільському національному технічному університеті за спеціальністю «Психологія». До речі, прийняла рішення про здобуття вищої освіти Таня в зрілому віці.


«Мені було 33 роки, коли вступила до ВНЗ. Після школи я мріяла стати поліцейською. На жаль, не склалось, а в іншій професії себе не бачила. Тому після невдалих спроб пішла працювати, потім займалася бізнесом продовж восьми років. Та про вищу освіту мріяла завжди. Хіба ж ми не варті того? Так я прийняла рішення йти навчатися. Люблю вивчати людей, завжди доколупуюсь до суті. Мабуть, тому обрала психологію»,- розповідає Тетяна Яворська.
«Я орендую кабінет під консультації з наркотичної, алкогольної залежності. Деякий час безкоштовно працювала в групах анонімних наркозалежних».


Тернополем Тетяна не обмежується. Як психолог навчалася рік в Києві, на курсах «Терапії залежностей». У Чернівцях вивчала гештальт-терапію. Каже, що дуже любить вчитися, адже знання змінюють та удосконалюють наше життя.


В «Силі Людей» Тетяні Яворській імпонує те, що тут чують, твій голос враховують, не ігнорують.


«В партії немає олігархів, фінансується з членських внесків. І це круто».


Тетяна не любить дивитися телевізор, тому у вільний час завжди хапається за книжку. А ще Тетяна Яворська вже рік як виховує японську акіту – це порода собаки, яку не часто зустрінеш на вулицях міста. Ця красуня з Тетяною на фото.