Забудова на вулиці 15 Квітня та проспекті Злуки: відкрито кримінальне провадження

За заявою депутата «Сили Людей» Івана Ковалика Прокуратура Тернопільської області відкрила кримінальне провадження щодо забудови на перехресті вулиць 15 Квітня та Проспекту Злуки.

За заявою політика Прокуратура Тернопільської області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем). Тобто, правоохоронці визнали факти наведені у заяві про вчинення злочину вагомими для початку досудового розслідування.

На сьогодні боротьба мешканців будинку 15 Квітня 1 за збереження скверу має вагомі результати: 1) забудівник зупинив будівельні роботи; 2) міський голова запевнив мешканців, що будівництва не буде; 3)Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

«Такі досягнення стали можливими завдяки активній позиції мешканців, небайдужих тернополян, незалежних журналістів та моїх колег-депутатів, які готові захищати інтереси людей. Дякую всім!» — написав у своїй фейсбук-сторінці Іван Ковалик