Під час прес-брифінгу «Доба місцевих виборів 2020 з Тернопільським прес-клубом» Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Сила Людей» Ігор Турський розповів про ключові порушення, які зафіксувала наша команда в “день тиші” і не тільки.

Під час прес-брифінгу «Доба місцевих виборів 2020 з Тернопільським прес-клубом» голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Сила Людей», керівник виборчого штабу Ігор Турський розповів про ключові порушення, які зафіксувала наша команда в “день тиші” і не тільки. «Кампанія була дуже брудна збоку однієї з політичних сил. В мене питання до поліції, чому вона не реагувала? Адже це відбувалося не в останній день кампанії. Одна з політичних сил не гребувала будь-якими методами, аби очорнити конкурентів навіть в “день тиші”.

Чому не реагувала поліція – для мене питання досі відкрите. Ми будемо й надалі звертатися до правоохоронців, щоб вони розслідували це питання. По-друге, низька явка. Так, це правда. Проте низька явка – це наслідок маршів, святкувань, піару на перепалках з центральною владою, замість того, щоб забезпечувати здоров’я та безпеку тернополянам. І сьогодні ми маємо такий результат.

Крім того забезпечення дільниць у незадовільному рівні. Бракує кабін для голосування і люди стоять в чергах, не вистачає масок, антисептиків. Міська рада, на яку покладено організацію виборів, виконала своє завдання на оцінку «незадовільно». Щодо виборців, то хочу подякувати нашим виборцям, які йдуть на вибори, проявляючи свою свідомість та громадянську позицію. Дякую їм за це та закликаю тернополян прийти на свої дільниці. Ми обираємо владу міста на наступні п’ять років!», – каже Ігор Турський.