Брудні методи роботи наших опонентів продовжуються!

Чинна влада має тернополян за зовсім немудрих і надіється, що люди купляться на черговий фейк, який має на меті дискредитувати нашу команду. Ми неодноразово повідомляли, що саме проти нашої команди чинна влада веде дороговартісну брудну інформаційну війну з поширення брехні, тому що бачить у нас серйозну загрозу.

Для цього утворений окремий “штаб” і на це спрямовуються десятки тисяч доларів. Ми справжня опозиція, яка не боїться публічно від свого імені розкривати усі їхні брудні махінації і обман тернополян. Ми реальна загроза їхньому спокійному і домовленому між собою дерибану землі, розкраданню коштів платників податків та окозамиленню тривалістю у довгих 10 років!

Нагадуємо, найпростіший спосіб переконатись, що щось є неправдою – це перейти на сторінку з якої запущена реклама, як бачите з прикладу, який взято для порівняння, сторінка, з якої запускають допис про ніби-то називання тернополян “тупими” Іваном Сороколітом – є несправжньою, у неї лише 2 підписника та мало активності напротивагу нашій справжній сторінці із понад 13 тис. підписників.

Пропонуємо усім нашим прихильникам написати скаргою на несправжню сторінку за цим посиланням https://www.facebook.com/ternopil.sl/ – тисніть три крапочки справа вгорі … і обирайте “отримати підтримку або поскаржитися на сторінку”. Ми бачимо та відчуваємо вашу підтримку. Дякуємо!