Наші кандидати. Кандидат юридичних наук, практикуючий юрист, фахівець муніципального управління, громадський діяч Василь Чорненький (Vasyl Chornenky).

«Я – українець і я хочу жити в Україні! Я – тернополянин і я хочу жити в Тернополі! При цьому я хочу жити в цивілізованій та процвітаючій країні, в комфортному та доброзичливому місті. Очевидно, що під лежачий камінь вода не тече. І ніхто, крім нас самих, не змінить наше місто! Це наше спільне завдання, завдання для Тернопільської Громади. Це було непросте рішення, але я його прийняв.

Я балотуюся до Тернопільської міської ради від політичної партії «Сила Людей». Готовий взяти на себе відповідальність стати рупором громади, стати інструментом мешканців Тернополя у втіленні змін, яких Ви очікуєте.Тернопільська міська рада, як будь-який орган місцевого самоврядування, – це складна система з багатьма невідомими. І ніхто з чистою совістю не зможе будь-що обіцяти.

Проте я можу гарантувати до чого я буду прагнути:

✅ представник громади повинен бути відкритим і доступним для мешканців. Так як і раніше, так і надалі мене можна буде легко знайти;

✅ представник громади повинен прислуховуватися до думки громади. Для цього я буду лобіювати впровадження системи громадського обговорення усіх рішень Тернопільської міської ради;

✅ комунальне майно повинно використовуватися максимально ефективно. Будь-яка оренда чи відчуження майна, в тому числі земельних ділянок, повинні відбуватися за відкритими і зрозумілими правилами у системі “Прозорро”, як цього вимагає Закон;

✅ візитна картка Тернополя – парки. Територія парків не повинна зменшуватися чи забудовуватися;

✅ Тернопільський став унікальний і не може перетворюватися на болото;

✅ усі мешканці повинні бути рівними. Витрати на утримання житлового фонду, прибудинкових територій, доріг мають бути розподілені рівномірно.

Вибори – це складна і напружена дистанція, виборча кампанія потребує багато зусиль та коштів. Як і всі наймані працівники, політики працюють на тих, хто їх фінансує. В нашій команді немає олігархічного фінансування. Нашу команду фінансують її ж члени та прихильники.

Якщо Ви маєте бажання та можливість мені допомогти, Ви можете звернутись за телефоном: +380960393309 (доступні, в тому числі, вайбер, телеграм, фейсбук-месенджер). Якщо Ви маєте бажання та можливість підтримати фінансово, Ви можете це зробити, перерахувавши кошти за реквізитами:Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей»,код ЄДРПОУ: 40053063, р/р: UA923387830000026005055131982 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783. У призначенні платежу ОБОВ’ЯЗКОВО вказуйте: «Благодійний внесок», ваші прізвище, ім’я, по-батькові, ідентифікаційний номер, адреса. Або мені, як кандидату, на картку: Приватбанк – 5168 7573 2621 8247 (Чорненький Василь Володимирович).»