Наші кандидати. Фахівець у сфері ЖКГ, голова ОСББ Ростислав Прохира.

«Друзі, рідні, знайомі! У мене для вас важливе повідомлення:ТАК, Я ТЕЖ ЙДУ. Якщо серйозно, то це для мене непросте, зважене рішення, адже я добре розумію і усвідомлюю, що депутатство вимагає багато часу, сили і енергії, причому на безоплатній, волонтерській основі.

А «дерибанити» і красти я точно не буду і не вмію!

☑️ Йду, щоб не прийшли ті, хто вміє і точно буде.

☑️ Йду, щоб зробити наше місто кращим, комфортнішим, дати йому шанс на розвиток, на який усі ми заслуговуємо.

☑️ Йду тому, що не можу спокійно дивитися на знищення парків, на безкінечне «роздаровування» землі громади «своїм» людям, на регулярні автомобільні корки і затоплення вулиць, на стан медицини і освіти… На жаль, нинішня влада більше зосереджена, так би мовити, на зовнішній картинці: бруківка, фонтани, іноді двори і майданчики…

? Я понад 2 роки очолюю ОСББ в будинку, в якому живу та у сусідньому, тому добре знаю проблеми і потреби міста та його мешканців, адже ОСББ – це маленька громада.

? У наших будинках ми своїми силами в першу чергу замінили труби, відремонтували дах, утеплили фасад, встановили освітлення і відеоспостереження…

А ще завдяки активній підтримці співвласників і моїх друзів по партії мені вдалося виграти і реалізувати 2 проекти Громадського бюджету. Тепер у нас є нові сучасні дитячий та тренажерний майданчики. Звичайно, що не завжди і не всі бувають задоволені, але стараюсь прислухатися і враховувати усі думки. Дуже тішуся, коли бачу результати своєї праці.

Отже, я вирішив балотуватися в депутати Тернопільської міської ради по округу №2 (центральна частина міста) від своєї сильної і справжньої команди «Сила Людей», з якою я вже понад 2 роки. Тут дуже багато хороших, розумних і порядних людей, які вірять у краще майбутнє для нашого міста і знають, як цього досягти. А ще у цієї партії нема власника-олігарха, тому всі витрати беруть на себе самі партійці та наші прихильники. А витрати на заставу та на саму виборчу кампанію, як ви розумієте, немаленькі. Тому я прошу вашої підтримки як на виборах 25 жовтня так і по можливості фінансової.

Допомогти мені особисто, як кандидату, можна, зробивши перерахунок на карткуПриватбанку 5168 7422 3365 4486 Допомогти команді вцілому можна, перерахувавши кошти за реквізитами: Тернопільська міська партійна організація політичної партії «Сила Людей» Код ЄДРПОУ: 40053063 р/р: UA923387830000026005055131982 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 338783У призначенні платежу вказуйте: «Благодійний внесок» та свої дані (це вимога НАЗК).»