Один з лідерів тернопільської “Сили людей” Іван Сороколіт сьогодні в ефірі програми “Позиція” о 14:00 на “Радіо-Рокс” (Для тернополян – 103,5 ФМ)

Цей чоловік у моїй студії – не вперше. Але… раніше він приходив в дещо іншій ролі. Дуже не хочу, аби ця програма перетворилася на огляд типу – «життя після». Втім, без спогадів про минуле – таки неможливо…

Традиційно у середу, 17 жовтня, в ефірі – програма “Позиція”. На прямий ефір прийде політик, громадський діяч, підприємець Іван Сороколіт. Ми давненько не бачилися, тому поговорити буде про що… Тим паче, змін відбулося чимало і день народження у нього був лише у вересні:)

Нагадаю, Іван Сороколіт народився 16 вересня 1977 р. Депутатом міської ради вперше став у 2010-му. Балотувався двічі від Всеукраїнського об’єднання “Свобода”. На той час уже позаду були: Тернопільська обласна організація Громадянської партії “ПОРА” і досвід викладацької роботи у Тернопільському економічному університеті та МАУП.

Розвивався й інший напрямок – підприємництво. Саме ця «комерційна жилка», як на мене, свого часу допомогла підняти комунальне підприємство міської ради «Тернопіль Інтеравіа». Тепер – нова політична сила, нові плани і багато нових друзів. Ось про це ми і поспілкуємося… Ви – точно не пошкодуєте. Гарантую:)

Отже, початок програми – о 14 годині. Для тернополян – “Радіо-Рокс” (103,5 ФМ). Потрібно мати звичайне радіо із ультракороткими хвилями!