«Сила Людей» Тернополя долучилася та влаштувала свято мешканцям міста.

Так у суботу, 14 вересня позитивне й емоційне дитяче спортивно-мистецьке свято організував голова ОСББ «Успіх-Злуки,3», учасник бойових дій-доброволець, один з лідерів «Сили Людей» Тернополя Roman Kondrat.

«Вітряна погода не завадила нам ні в спортивні ігри пограти, ні поспівати, ні смачно пообідати! Дякую усім мешканцям, які разом з дітьми зробили наше спільне свято можливим! Вкотре переконався, що ОСББ – це не лише відповідальність, а й ще одна моя активна, організована, щира родина»,- прокоментував Роман Кондрат.

А у неділю, 15 вересня, один з лідерів «Сили Людей Тернополя» Іван Сороколіт разом з командою взяли участь та долучились до організації свята «День мікрорайону вулиць Бродівська-Лук’яновича».

«Радий був прийняти запрошення та долучитись до організації. Головні організатори Володимир Хмурич та Марія Доліба дуже молодці! Дякую, що дослухались до прохання влаштовувати свято після, а не перед чи під час виборів. Тернополяни з “комбайнового” у багатьох моментах взірцеві. І не лише у вмінні відпочити.

У цілому мікрорайоні, в якому більшість будинків це гуртожитки, лише в одному ще немає ОСББ. “Лук’яновича, 1” (вже багаторічне і чи не перше ОСББ в Тернополі серед гуртожитків), “Лук’яновича, 2”, “Лук’яновича, 3”, “Бродівська, 50” – молодці!»,- каже Іван Сороколіт.