Запрошення на Західноукраїнський Форум «Руху опору капітуляції»

Іван Ковалик (керівник Вільні Люди Тернопіль – Самооборона Майдану, один з лідерів Сила Людей Тернополя) запрошує на Західноукраїнський Форум «Руху опору капітуляції».

Діяльність команди Сили Людей Тернополя зосереджена на проблемах обласного центру та регіону. Так як переконані, що успіх та європейський розвиток країни починаються з порядку в наших селах й містах. Але ми не можемо стояти осторонь загальноукраїнських питань.

Визнаючи й поважаючи право президента України й владної парламентської більшості на втілення власних виборчих програм, нас, водночас, турбують будь-які потенційні чи навіть гіпотетичні загрози програшу в російсько-українській війні, небезпеки свідомих чи несвідомих дій центральної влади, які можуть призвести до втрати державності.

Ми ПРОТИ популізму, критиканства й маніпуляцій в питаннях безпеки України.Ми ЗА здорову цивілізовану дискусію та державницьку позицію усіх проукраїнських громадських та політичних об’єднань.Форум відбудеться 1 грудня, о 11:00 у конференц-залі Готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace» (просп. С.Бандери, 2).

Реєстрація за посиланням – https://cutt.ly/re2blls

Деталі про захід – https://www.facebook.com/events/734167340429256/