Новорічне свято для особливих дітей

Сьогодні у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі, де навчаються особливі діти, відбулося новорічне свято. Завдяки активності та наполегливості нашої партійки Олена Прохира, окрім святкової програми малеча отримала ще й невеличкі подарунки.

Олена – теж мама особливого хлопчика. Тому як ніхто розуміє, що таким дітям потрібно більше уваги, підтримки та теплоти.

«Чудово, коли небайдужі люди, меценати дарують щось необхідне школі. Це справді цінно і важливо. Та діти ще дуже хочуть, щоб у них були свої особисті подарунки, справжні, які можна забрати додому»,- каже Олена Прохира.

Тому Олена звернулася до усіх, хто хотів долучитися до збору новорічних подарунків молодшим школярам тернопільської спецшколи через соцмережі. Подарунки готували недорогі, в межах 50 гривень кожен. Та діти раділи їм безмежно! Крім того одна сім’я спекла усім дітям новорічні пряники, які стали смачним доповненням свята.

«Я розуміла, що часу на збір дуже мало, буквально кілька днів, але все одно нам вдалося встигнути до новорічного свята в спецшколі. Ми спакували подарунки 55 молодшим учням школи. Дякую всім, хто допоміг. Особлива подяка моїм друзям з «Сили Людей», основну частину коштів пожертвували вони!»,- каже Олена Прохира.