Всеукраїнська конференція «Наближаючи послуги»

Сьогодні в Києві проходить Всеукраїнська конференція «Наближаючи послуги» для керівників ЦНАПів та представників об’єднаних територіальних громад. Серед спікерів заходу – міський голова Чорткова, один з лідерів партії «Сила Людей» Володимир Шматько (Volodymyr Shmatko).

Він зазначив, що завжди мріяв, як міський голова, щоб послуги надавались максимально якісно та доступно для людей. На думку Шматька, ЦНАП – це не просто приміщення, а інституція, яка сприяє зменшенню корупції в країні.

Зі сцени Володимир Шматько ділився успішним досвідом реалізації доступних послуг у Чорткові. Також розповів про плани на 2020 рік.

Також у конференції бере участь членкиня команди Сила Людей Тернополя, провідний спеціаліст- економіст в Білецькій ОТГ Світлана Щур.

«Тут ми працюємо над покращенням якості, доступності та ефективності надання адміністративних послуг в об’єднаних громадах. ЦНАП – це одне з обличь реформи децентралізації та місцевої влади. До слова, Білецька ОТГ пройшла відбір та є учасником 4 раунду Програми «ULEAD з Європою» по створенні сучасного ЦНАПу і на сьогодні розроблено та підписано технічне завдання»,- прокоментувала Світлана Щур.