Влада міста замовила проти команди «Сили Людей» брехливу інформаційну кампанію

Міський голова Тернополя Сергій Надал, маючи всю повноту влади, замість вирішення створених ним же проблем для тернополян, не придумав нічого кращого як замовити високовартісну інформаційну кампанію проти команди «Сили Людей». Депутат Іван Ковалик відкрито звернувся до мера та нагадав кому підпорядковується «Тернопільтеплокомуненерго».

За цих декілька днів міський голова встиг звинуватити президента, уряд, ОСББ, ЖЕКи у нових комунальних платежах. Але саме підпорядковане меру комунальне підприємство «Тернопільтеплокомуненерго» і за вказівкою мера здійснило це нарахування для тернополян.

Тим часом в інтернеті з’явились повідомлення, що «додаткові нарахування ініціювала Сила Людей».

Депутат «Сили Людей» Іван Ковалик опублікував у Фейсбуці допис-звернення до Сергія Надала та пояснив чи справді політична сила має відношення до додаткових нарахувань:

У березні минулого року наша команда подала проєкт рішення, який має почати процес переходу міста на індивідуальне опалення! Чому ви блокуєте його винесення в сесійну залу???

«А відповідь нам всім відома – КП «Тернопільтеплокомуненерго» є вашою корупційною годівницею, яка обкрадає кожного жителя громади несправедливими платіжками та постійними дотаціями з бюджету на десятки мільйонів гривень.Якщо ви не скасуєте нові платежі ми разом з ошуканими людьми прийдемо до вас і будемо говорити по іншому».