Незрозумілі маніпуляції з Генеральним планом Тернополя!

На сесії депутати голосували за загадковий і скандальний Генеральний план міста. Виступ депутата від “Сили Людей” Івана Ковалика.

«Міський голова і підсудний головний архітектор міста Василь Бесага кажуть, що це ніякі не зміни, а просто якесь рішення, яке треба прийняти, щоб розпочати процедуру внесення змін до Генплану. На уточнювальні питання: “Чому додаток (графічна частина) до рішення в настільки низькій роздільній здатності, що нічого не розбереш?” і “Чому ж тоді не сформулювати рішення “Розпочати процедуру змін…”?” відповіді авторів рішення розмиті та незрозумілі».

«Поспілкувавшись з кількома депутатами, переконався, що й вони не розуміють що це за рішення.Фракції “Європейська Солідарність” і “За майбутнє” від гріха подалі на момент прийняття рішення майже в повному складі покинули сесійну залу. Молодці!»

«Команда Сила Людей Тернополя голосувала «Проти». Будемо розбиратися з цим питанням, оскільки не зрозуміло за які зміни до Генерального плану Тернополя проголосувала монобільшість діючого міського голови. Про результати обов’язково повідомимо згодом».