Вітання з Днем місцевого самоврядування керівника міської організації «Сили Людей» Івана Ковалика

Вітання голови Тернопільської міської організації «Сили Людей», депутата Тернопільської міської ради Івана Ковалика з Днем місцевого самоврядування.

Друзі вітаю нас з Днем місцевого самоврядування!

Хоч на офіційному рівні це свято запроваджено 7 грудня 2000 року, традиції самоврядування в нас, українців, мають тисячолітню історію. Наші предки з давніх-давен брали відповідальність за свою громаду у власні руки. Це принципово відрізняє нас від московії, де світ крутиться навколо царя, імператора, червоного диктатора чи якогось ліліпутіна.

Довготривалий час відсутності власної Української Держави та окупаційні режими не пройшли безслідно. Століттями окупанти робили вибір за нас, нав’язували свої порядки, закони, а карально-репресивна машина була спрямована на знищення національної еліти.Колосальними зусиллями нам вдалося створити Українську Державу та розвивати місцеве самоврядування.

Сильні громади є запорукою успішної України. А це велика титанічна праця, яка не обмежується лише походом один раз в п’ять років на виборчу дільницю. Адже місцеве самоврядування це про те, що відбувається в наших будинках, дворах та вулицях, де ми працюємо, відпочиваємо, де ростуть наші діти. Це наш життєвий простір. І це наша відповідальність.

Наше майбутнє в наших руках! Зі святом Вас Друзі!