«Це одна з центральних віх новітньої історії незалежної Української Держави», — Ігор Турський про Всеукраїнський референдум щодо проголошення незалежності України

Депутат Тернопільської міської ради, голова Тернопільської обласної організації партії «Сили Людей» Ігор Турський поділився своїми думками з нагоди 30-річчя Всеукраїнського референдуму про незалежність України.

«30 років тому, 1 грудня 1991 року, відбувся Всеукраїнський референдум щодо проголошення незалежності України. 90,32% українців підтвердили Акт проголошення незалежності України, ухвалений 24 серпня 1991 року Верховною Радою України».

«Це одна з центральних віх новітньої історії незалежної Української Держави».

«В Криму за незалежність проголосували 54,19% громадян, у Севастополі – 57,07%. Ні про які 96% і 95% за приєднання до Росії у 2014 році, звісно, й мови бути не може. У Донецькій, Луганській, Одеській та Харківській областях понад 80% людей виявили бажання жити у незалежній Україні. Що підтверджує давно відомий факт: Крим і Донбас – це Україна!»

«В Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій областях «за» проголосували більш як 95% громадян».

Сьогодні наш спільний обов’язок – захистити цей здобуток. І ми обов’язково переможемо! Крим і Донбас будуть з нами! Слава Україні!