Команда «Сили Людей» допомагає тернополянам боронити зелені зони біля їх будинків

У суботу, 27 листопада на запрошення мешканців вулиці Бережанської команда «Сили Людей» разом із своїми депутатами Іваном Коваликом, Олегом Різником, Ігорем Турським та Іваном Сороколітом взяли участь у зборах щодо забудови скверу перед будинком №5.

На збори зійшлось близько 100 людей. Був присутній забудовник. Із депутатів міськради були лише депутати від «Сили Людей». Хоча запрошені були усі. Незвично багато було працівників поліції та, що особливо привертало увагу людей, – цілий автобус спецпризначенців у повному спорядженні з автоматичною зброєю.

Ми робимо висновок, що гроші платників податків йдуть на утримання поліції, яка охороняє скандальні забудови та залякує людей, замість того щоб розслідувати кримінальні справи по розкраданню міської землі.

Люди висловили категоричну позицію проти забудови скверу незрозумілим їм об’єктом. Депутати пояснили людям у наслідок яких прийнятих рішень міської ради зараз ведеться спроба будівництва, а також які, на їх думку, є грубі юридичні порушення.

Після тривалих емоційних дискусій щодо законності та потреби в будівництві конфліктній ділянці, забудовник погодився припинити будь-які підготовчі чи будівельні роботи та в найкоротші терміни надати людям усі дозвільні документи, а також детальний проєкт будови. Команда «Сили Людей» пообіцяла місцевим мешканцям допомагати втілювати в життя їх позицію щодо захисту скверу.