Знайомимо з членами команди «Сили Людей» Тернополя: Людмила Грабовецька — волонтерка

Людмила Грабовецька (Lyudmila Sochynsk) – волонтерка, майстриня і тернополянка з активною громадянською позицією.

Родом Людмила із Шумська, навчалася у Тернопільському національному економічному університеті (зараз ЗУНУ), за освітою економіст.

Громадську роботу розпочала із волонтерства у Логістичному центрі допомоги бійцям АТО та «Бункер С». Там познайомилася з однодумцями, людьми, яким небайдужа доля країни і які готові допомагати іншим.

До команди «Сили Людей» Людмила долучилася завдяки Тарасу Кучі, а також сім’ї Ірини й Святослав Абрам’юк.
Участь у різних мистецьких подіях, спільні погляди, дружба із Іриною та Святославом поступово переросла у запрошення долучитись до політичної команди.

Серед захоплень жінки — хендмейд та подорожі. Людмила вже побувала у Франції, Єгипті, Італії, Австрії, Німеччині, Бельгії, Чехії. Мандрівки для неї – це знайомство із новою культурою, країною, людьми.

У команді «Сили Людей» нова членкиня вбачає можливість долучитися до важливих соціальних ініціатив, робити корисні справи для свого міста, а також втілювати власні задуми і проєкти.

«Про великі політичні амбіції ще рано говорити, але «Сила Людей» близька мені по духу, по тих справах, які вона робить. Тому, зараз для мене основне завдання долучитися, допомогти, набратися досвіду», – говорить Людмила. Бачити менше